Iransk vegetarmad

Slagteriet

Maddivisionen gentager succesen fra sidste år med endnu en iransk aften under kyndig ledelse af kok og tjener Arash Sadeghi. Denne gang med det benspænd, at det skal være en vegetaraften. Menuen vil bestå af forret, hovedretter, salat og iranske alkoholfrie drinks.

Arash har sammensat en menu af populære retter som vi glæder os til at servere. Det iranske/persiske køkken er kendt for dets sans for æstetik og sensuel leg med smagsløgene. Det er eksotisk og sundt, men ikke stærkt.

Urter og grøntsager bruges til at skabe sanseoplevelser for tungen og understrege smagene i de andre ingredienser i retterne. Det passer fint med nutidens fokus på mindre kød i madlavningen, samt på smag og gode grøntsager.

Persiske retter er ellers oftest baseret på råvarer som ris, kalv og lam, kylling, fisk, grøntsager, løg, hvidløg, nødder og en rigdom af velduftende og velsmagende urter.

For at opnå en delikat smag og en velafbalanceret kost, bruges der appetitvækkende krydderier som safran, lime, nødder samt delikate kombinationer af urter og grøntsager.

Læs mere her

Dato: Torsdag 21. marts 2024

Klokken: 16.00 - 21.00

Sted: Slagteriet

Pris: 150kr kr.

21
MAR
keyboard_arrow_up